VI HJÄLPER DIG MED DIN HÄSTS UNIKA FODERSTAT

Vi vet att det dyker upp många frågor kring foderstaten och att det inte alltid finns någon i närheten du kan fråga. Därför har vi gjort det enkelt för dig. Du kan alltid ringa eller maila KRAFFTs foderrådgivare på KRAFFT Direct. Det kostar ingenting och du behöver inte vara kund hos oss för att höra av dig, men när vi ger rekommendationer utgår vi från våra produkter. Det är ju dessa vi kan och som vi jobbar med.

Vi har hjälpt flertalet hobby-, tävlings- och konvalescenthästar genom åren att må bra med rätt foder. Vårt mål är detsamma som ditt, vi vill att din häst ska ha förutsättningar att orka prestera på topp när det gäller samtidigt som den ska må bra. Så tveka inte att fråga på kring foderval, tillskott eller den säsongsanpassade foderstaten. 

 

Foderrådgivning

Fyll i vårt formulär för foderstatsberäkning eller foderrådgivning. Det kostar ingenting och du behöver inte vara kund hos oss för att höra av dig, men när vi ger rekommendationer utgår vi från våra produkter. Det är ju dessa vi kan och som vi jobbar med. Om du har analys på ditt grovfoder kan du skicka med denna som pdf eller bild.

Ditt meddelande har skickats.

Tack för ditt meddelande!

Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas

Det är vi som är KRAFFT Direct

Du når oss antingen på 020-30 40 40 eller på direct@krafft.nu. Vi är på plats 9:00-15:00 helgfria vardagar* och hjälper dig med din foderfundering.

Mailar du oss så skriv gärna med information om din häst så som kön, ras, ålder, arbete, hull och annat som kan vara bra för oss att känna till. Vill du ha hjälp med att räkna en foderstat så skicka med din grovfoderanalys.

*Avvikelser kan förekomma vid utbildning/mässor etc.

ANNIKA PERSSON

Team leader & Foderrådgivare

020 - 30 40 40
direct@krafft.nu

LIZETTE BANNERSTEN

Foderrådgivare

020 - 30 40 40
direct@krafft.nu

SARA MICHELSEN

Foderrådgivare (Föräldraledig)

020 - 30 40 40
direct@krafft.nu