OM KRAFFT

KRAFFT – VI VET ATT VARJE HÄST ÄR UNIK

KRAFFT är Sveriges största leverantör av hästfoder. Vårt första foder lanserades för 30 år sedan och vår position bygger på nära och daglig kontakt med små och stora hästägare över hela landet. Vi på KRAFFT vet att varje häst är unik. Vår övertygelse och drivkraft är att ett individuellt optimerat foder kan vara avgörande för en hästs hälsa, balans och prestation.

Krafft ingår i Lantmännen, ett lantbrukskooperativ som ägs av 20 000 svenska lantbrukare med verksamheter i hela värdekedjan från jord till bord. Tack vare detta har vi betydande resurser för utveckling samt en svårslagen kunskap om såväl råvaror som tillverkningsprocesser.  

Vårt huvudkontor ligger i Malmö men våra återförsäljare hittar du över hela Sverige. Köper du stora kvantiteter av vårt foder, det vill säga pallvis eller till silo, levereras det direkt hem till dig. Kontakta vår kundtjänst för mer information.

 

”Vår övertygelse och drivkraft är att ett individuellt optimerat foder kan vara avgörande för en hästs hälsa, balans och prestation”

 

 

 

 

HÅLLBARHET

För KRAFFT är jorden ursprunget till allt vi producerar och grunden för hela vår verksamhet. Eftersom vi ägs av Lantmännen som är ett lantbrukskooperativ och i sin tur ägs av 20 000 svenska bönder, så är jorden och vad som händer med den helt avgörande för oss.

ANSVAR FRÅN JORD TILL BORD

Lantmännen har både ett ansvar och en möjlighet att påverka utvecklingen. Vår unika affärsmodell ger kunder och konsumenter hållbara produkter och nya innovativa lösningar, samtidigt som den skapar värde för våra ägare och bidrar till ett livskraftigt lantbruk. Alla som kommer i kontakt med KRAFFT och därmed Lantmännen kan känna sig trygga i att vi varje dag arbetar för ett livskraftigt lantbruk, grönare energi och en hållbar livsmedelskedja – såväl idag som i framtiden.

Läs mer om Lantmännens arbete för hållbarhet från jord till bord.

 

SOJA

Importerad soja är en vanlig och viktig proteinråvara vid produktion av foder. På flera håll i världen får sojaodlingen dock negativa konsekvenser för människor och miljö. Därför stödjer och köper Lantmännen ansvarsfullt producerad soja. Lantmännen arbetar även med branschen genom Svenska Sojadialogen för att förändra sojaproduktionen i en hållbar riktning. 

Läs mer om vårt arbete kring hållbar soja.

 

soja hästfoder

SAMARBETEN – VÅRT SÄTT ATT BLI ÄNNU BÄTTRE

Som marknadsledare inom hästfoder samarbetar vi självklart med en rad företag och organisationer i Hästsverige. Ibland sponsrar vi våra partners ekonomiskt, andra gånger samarbetar vi kring kunskapsutbyten.

Vi ser samarbeten inom hästsportens olika grenar som en fantastisk möjlighet att utvecklas, knyta kontakter och som ett sätt att tidigt kunna fånga upp nya behov. Genom vår nära kontakt med Hästsverige och all kunskap som finns där ute, ligger vi alltid i framkant när det gäller att utveckla nya aktuella produkter eller vidareutveckla redan befintliga produkter till att bli ännu bättre.

Vi välkomnar såklart även enskilda hästägares feedback. Dialog är A och O för att vi ska kunna uppfylla önskemål, vässa sortimentet och lösa praktiska utfodringsproblem. HAR DU NÅGON IDÉ OM HUR VI KAN BLI ÄNNU BÄTTRE? Maila oss på direct@krafft.nu!

KRAFFT-DIRECT

Undrar du över din hästs utfodring? Har du någon annan fråga? Behöver du beställa några av våra produkter?

Ring oss nu för beställning och gratis rådgivning!

direct@krafft.nu

020 - 30 40 40

Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas