VI VET ATT VARJE HÄST ÄR UNIK

Vår övertygelse och drivkraft är att ett individuellt optimerat foder kan vara avgörande för en hästs hälsa, balans och prestation.

Om KRAFFT

KRAFFT är ett svenskt varumärke som ägs av Lantmännen – ett kooperativ som ägs av 18 000 svenska bönder. Vi lanserade vårt första foder för mer än 30 år sedan, baserat på övertygelsen om att varje häst är unik och att individuellt optimerat foder kan göra hela skillnaden; för att din häst ska hålla sig frisk och balanserad, och prestera sitt allra bästa.

KUNSKAP, FORSKNING OCH UTVECKLING

Vårt foder är framtaget utifrån gedigen kunskap, forskning och utveckling. Och vi är stolta över att vara Sveriges bäst sålda foder – både bland proffs och fritidsryttare. Vi är också stolta över att kunna säga att när du väljer KRAFFT väljer du samma foder som Hästnäringens Riksorganisation.

FÖR ATT VI BRYR OSS

Hästar är fantastiska varelser – kraftfulla, men ändå känsliga. För att kunna garantera absolut högsta kvalitet – med hänsyn både till din häst och miljön – använder vi naturliga ingredienser från hållbart jordbruk. För oss är det viktigt att ta ansvar hela vägen från åkerjord till fodersäck.

VÅRA HUVUDKOMPONENTER

Alla våra produkter är utvecklade speciellt för hästens matsmältningssystem och testas noggrant för att leva upp till våra egna och våra kunders högt ställda krav.

SAMARBETEN – VÅRT SÄTT ATT BLI ÄNNU BÄTTRE

Som marknadsledare inom hästfoder samarbetar vi självklart med en rad företag och organisationer i Hästsverige. Ibland sponsrar vi våra partners ekonomiskt, andra gånger samarbetar vi kring kunskapsutbyten.

Vi ser samarbeten inom hästsportens olika grenar som en fantastisk möjlighet att utvecklas, knyta kontakter och som ett sätt att tidigt kunna fånga upp nya behov. Genom vår nära kontakt med Hästsverige och all kunskap som finns där ute, ligger vi alltid i framkant när det gäller att utveckla nya aktuella produkter eller vidareutveckla redan befintliga produkter till att bli ännu bättre.

Vi välkomnar såklart även enskilda hästägares feedback. Dialog är A och O för att vi ska kunna uppfylla önskemål, vässa sortimentet och lösa praktiska utfodringsproblem. Har du någon idé om hur vi kan bli ännu bättre? Maila oss på direct@krafft.nu!

KRAFFT - av svenska bönder

Foderrådgivning

Fyll i vårt formulär för foderstatsberäkning eller foderrådgivning. Det kostar ingenting och du behöver inte vara kund hos oss för att höra av dig, men när vi ger rekommendationer utgår vi från våra produkter. Det är ju dessa vi kan och som vi jobbar med. Om du har analys på ditt grovfoder kan du skicka med denna som pdf eller bild.

Ditt meddelande har skickats.

Tack för ditt meddelande!

Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas