Bonuscard - för dig som trogen KRAFFT-kund!

För att ge dig som trogen kund rabatt på dina foderköp har KRAFFT anslutit till det digitala bonussystemet Bonuscard. Sugen på att veta mer? Nedan hittar du de vanligaste frågorna och svaren om Bonuscard och hur du som kund kan ta del av KRAFFT-erbjudanden.

Vad är Bonuscard?

Bonuscard är ett bonussystem med digitala förmåner och rabatter som per automatik skapar och håller koll på erbjudanden och rabatter på ett och samma ställe. Allt detta via en smidig app dessutom! På så sätt behöver man inte hålla koll på pappersbonuskort som kanske gått sönder eller ligger i fel väska vid köptillfället. Med Bonuscard samlas allt digitalt i en busenkel app. Dessutom kan man utnyttja sina erbjudanden i alla de butiker som är anslutna vilket innebär att ett och samma stämpelkort går att utnyttja i flera butiker.

Hur gör jag för att ta del av förmåner och rabatter?

Ladda ner och registrera dig i appen Bonuscard. Sök på ”Bonuscard” i AppStore eller Google Play. Glöm inte att bekräfta din e-mail! Efter registrering skickas ett mail till angiven adress, du måste bekräfta din e-mail för att kunna ta del av förmåner och rabatter.

Uppge i kassan att du är ansluten till Bonuscard nästa gång du köper foder hos en ansluten butik.

Vilka KRAFFT-erbjudanden finns via Bonuscard?

Stämpelkort - 25% rabatt på den 5:e förpackningen

Rabatten baseras på den billigaste varan i stämpelkortet och gäller hela KRAFFTs sortiment exklusive lusern-produkterna*. Du behöver inte göra något för att aktivera ett stämpelkort, systemet kommer automatiskt skapa ett när du genomför ditt första köp.

*Erbjudandet omfattar inte Lucerne Pure Pellets och Lucerne Pellets.

10% rabatt till dig som SWB medlem

Som medlem i SWB får du 10% rabatt på alla KRAFFT produkter via appen Bonuscard. För att kunna ta del av detta erbjudande måste du först ansöka om ”klubbmedlemskap” och detta måste göras innan du besöker butiken eftersom det kan ta upp emot en vecka för hantering av medlemskapet. För att ta del av rabatten gör du enligt följande:

  1. Klicka på "profil" i menyraden och välj "klubbmedlemskap".
  2. Sök på KRAFFT i fliken "registrera" och välj KRAFFT SWB.
  3. Klicka dig vidare på knappen "registrera" och fyll i ditt SWB medlemsnummer i den ruta som kommer upp.
  4. Klicka därefter på den gröna spara-knappen för att spara din registrering.
  5. När ansökan är skickad måste KRAFFT godkänna medlemskapet. Detta kan ta upp till 7 arbetsdagar och det är först när medlemskapet är godkänt som erbjudandet går att utnyttja i butik.

OBS! Tänk på att ditt medlemskap måste vara betalt för att ansökan ska godkännas. Har du ansökt om medlemskap under 2023 och inte betalt ditt medlemskap för 2024 i slutet av februari 2024 så kommer ditt medlemskap att avslutas. Återkom med en ny ansökan när du betalt avgiften för 2024.

Aktiva stämpelkort och kuponger hittar du i menyn ”Bonuscard”. Det går inte att kombinera erbjudandena "SWB 10% rabatt" och "Stämpelkort 25%", är du registrerad SWB klubbmedlem får du automatiskt 10% på alla dina inköp.

Var kan jag utnyttja Bonuscard?

Du kan utnyttja Bonuscard i alla de butiker som säljer KRAFFT och som valt att ansluta sin butik. Alla anslutna butiker hittar du i appen eller på bonuscard.com. Vid direktleverans av foder från Lantmännen går erbjudandet ej att utnyttja.

Vem får tillgång till uppgifterna?

Dina uppgifter är skyddade enligt GDPR och kan enbart ses av Bonuscard samt de varumärken du väljer att ansluta dig till.Har du butik och vill ansluta dig till Bonuscard klicka HÄR.