Bonuscard - för dig som trogen KRAFFT-kund!

För att ge dig som trogen kund rabatt på dina foderköp har KRAFFT anslutit till det digitala bonussystemet Bonuscard. Sugen på att veta mer? Nedan hittar du de vanligaste frågorna och svaren om Bonuscard och hur du som kund kan ta del av KRAFFT-erbjudanden.

Vad är Bonuscard?

Bonuscard är ett bonussystem med digitala förmåner och rabatter som per automatik skapar och håller koll på erbjudanden och rabatter på ett och samma ställe. Allt detta via en smidig app dessutom! På så sätt behöver man inte hålla koll på pappersbonuskort som kanske gått sönder eller ligger i fel väska vid köptillfället. Med Bonuscard samlas allt digitalt i en busenkel app. Dessutom kan man utnyttja sina erbjudanden i alla de butiker som är anslutna vilket innebär att ett och samma stämpelkort går att utnyttja i flera butiker.

Hur gör jag för att ta del av förmåner och rabatter?

Ladda ner och registrera dig i appen Bonuscard. Sök på ”Bonuscard” i AppStore eller Google Play. Glöm inte att bekräfta din e-mail! Efter registrering skickas ett mail till angiven adress, du måste bekräfta din e-mail för att kunna ta del av förmåner och rabatter.

Uppge i kassan att du är ansluten till Bonuscard nästa gång du köper foder hos en ansluten butik.

Vilka KRAFFT-erbjudanden finns via Bonuscard?

Stämpelkort - 25% rabatt på den 5:e förpackningen

Rabatten baseras på den billigaste varan i stämpelkortet och gäller alla KRAFFTs säckade foder exklusive lusern-produkterna. Du behöver inte göra något för att aktivera ett stämpelkort, systemet kommer automatiskt skapa ett när du genomför ditt första köp.

Värva en vän – få 100kr

Värvar du en vän får både du och din vän varsin KRAFFT-kupong med 100kr. Kupongen går därefter att använda vid köp av valfri KRAFFT produkt ur hela sortimentet. För att varva en vän gör du enligt följande:
1. Klicka på ”värva en vän” i kontomenyn när du är inloggad i appen och fyll i information som efterfrågas.
2. Din kompis anger din värvningskod vid registrering, då ligger kupongen direkt på kontot. Du får din rabatt när din kompis har utnyttjat sin rabatt.

Registreringsbonus – 50kr i välkomstgåva

Ange koden KRAFFT när du registrera dig så får du 50kr rabatt på första köpet. Detta erbjudande kan du enbart få en gång och även denna kupong går att använda vid köp av valfri KRAFFT produkt. Gör så här för att registrera din välkomstbonus:
1. Klicka på ”aktivera rabattkod” i kontomenyn eller på din profilsida. Ange ”KRAFFT” i aktiveringsfältet och klicka på ”aktivera”.
2. Kupongen registreras automatiskt i din app och syns i kassan vid ditt nästa köp hos en ansluten butik.

10% rabatt till dig som SWB medlem

Som medlem i SWB får du 10% rabatt på alla KRAFFT produkter via appen Bonuscard. För att kunna ta del av detta erbjudande måste du först ansöka om ”klubbmedlemskap” och detta måste göras innan du besöker butiken eftersom det kan ta upp emot en vecka för hantering av medlemskapet. För att ta del av rabatten gör du enligt följande:
1. När du är inloggad i appen måste du ansöka om klubbmedlemskap. Det gör du genom att gå till ”klubbmedlemskap” i kontomenyn. Sök på KRAFFT och välj KRAFFT SWB samt fyll i den kundinformation som efterfrågas.
2. När ansökan är skickad måste KRAFFT godkänna medlemskapet. Detta kan ta upp till 7 arbetsdagar och det är först när medlemskapet är godkänt som erbjudandet går att utnyttja i butik.
OBS! Tänk på att ditt medlemskap måste vara betalt för att ansökan ska godkännas.

Aktiva stämpelkort och kuponger hittar du i menyn ”Mina rabatter”. Det går inte att kombinera erbjudandena "SWB 10% rabatt" och "Stämpelkort 25%", är du registrerad SWB klubbmedlem får du automatiskt 10% på alla dina inköp. 

Var kan jag utnyttja Bonuscard?

Du kan utnyttja Bonuscard i alla de butiker som säljer KRAFFT och som valt att ansluta sin butik. Alla anslutna butiker hittar du i appen eller på bonuscard.com. Vid direktleverans av foder från Lantmännen går erbjudandet ej att utnyttja.

Vem får tillgång till uppgifterna?

Dina uppgifter är skyddade enligt GDPR och kan enbart ses av Bonuscard samt de varumärken du väljer att ansluta dig till.Har du butik och vill ansluta dig till Bonuscard klicka HÄR.