FODERSPALTEN

Foderspalten är ett samarbete med Hippson där KRAFFTs foderrådgivare på KRAFFT Direct svarar på läsarnas frågor och funderingar. Här hittar du alla läsarfrågor samt våra svar.

Till vardags hjälper KRAFFT Direct hästägare med individuell foderrådgivning och foderstatsberäkning men under en tid tillbaka har Malin Heurlin, foderrådgivare på KRAFFT Direct, även hjälpt Hippsons läsare med svar på sina foderfunderingar. 

Det är jag som är Malin

Det är jag som är Malin Heurlin och hjälper Hippsons läsare med svar på foderfunderingar. Till vardags arbetar jag som foderrådgivare på KRAFFT Direct. Mitt intresse för hästar har funnits sedan barnsben, är uppväxt på gård med lantbruk och hästuppfödning. Hemma i stallet har jag idag två egna hästar. Hoppas mina svar är till hjälp och tveka inte att höra av dig ifall någon foderfundering dyker upp!

Här hittar du alla läsarfrågor & Malins svar

Har du en fundering?

Skicka ett mail till direct@krafft.nu så hjälper vi dig. Skriv gärna med information om din häst så som kön, ras, ålder, arbete, hull och annat som kan vara bra för oss att känna till. Vill du ha hjälp med att räkna en foderstat så skicka med din grovfoderanalys.

Vill du ställa din fråga till Hippson går det bra att göra via ”fråga experterna” på Hippson.se

KRAFFT DIRECT

Undrar du över din hästs utfodring? Har du någon annan fråga? Behöver du beställa några av våra produkter?

Ring oss nu för beställning och gratis rådgivning!

direct@krafft.nu

020 - 30 40 40

Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas